Saturday, January 15, 2011

Saya Menang Pen itu,,

Ini adalah kemenangan berganda-ganda. Means kemenangan ke-4 untuk tahun ini, bulan ini dan minggu ini. Wahh rezeki mencurah-curahkan. So tak boleh tolak-tolak. Kali nie aku menang dari sis ekin. Sebelum nie aku dah penah menang dan hadiahnya best. Aku leh guna dan leh pakai. Nak tahu rujuk sini..

Sis ekin dah postkan entry sal keputusan GA. Aku salah seorang yang menang. Even aku telah teka salah umur sis pada 31 Disember tapi sebab en suami sis ekin dah sebut dan cabut secara random number yang mana telah dikhaskan untuk setiap peserta jadi aku menang lah. Mekacih buat en suami sis yaa.


Tuah number 8. Bulat-bulat cam taik kambing. 

1 comment:

ekinashikin said...

hehe..thanks shera..