Saturday, July 16, 2011

Pemenang SHERA 1st Giveaway

Pemenang untuk eightDesigns my BFF Contest 2 juga telah diumumkan dan Alhamdullilah Shera telah mendapat 295likes yang telah melayakkan Shera untuk mendapat voucher bernilai RM 10. Terima kasih buat yang telah likes gambar Shera secara rela atau paksa rela. Yang join giveaway pun, Shera ucapkan terima kasih juga. Tanpa like dari korang semua mungkin Shera tak dapat menang walaupun saguhati sahaja.

Kini Shera nak umumkan pemenang untuk Shera 1st Giveway pula. Shera hanya guna Random.Org sahaja untuk memelih pemenang sebab Shera sibuk. Takde masa nak type, gunting, gulung dan cabut. Sorry yaa kalau dengan menggunakan Random.Org nie korang rasa tak adil.

Seperti yang korang sedia maklum hadiah untuk Shera 1st Giveaway ialah


2 yang pertama : RM 10 Topup Maxis/Celcom/Digi
3 yang kedua : RM 5 Topup Maxis/Celcom/Digi

maka akan ada 5 pemenang semuanya. 

2 pemenang yang pertama ialah :



3 pemenang yang kedua ialah :




Tahniah buat semua yang menang. Sila hantar nama dan no telefon yang digunakan ke email shafaa.hairaa@gmail.com. Bagi yang tidak menang jangan putus asa. Teruskan join CGL anjuran blogger-blogger lain. Kalau ada rezeki nanti Shera anjurkan lagi.

10 comments:

fiQ'Ra said...

congrats sume~ ;)

nEa FleriDa / nIL said...

Alhamdulillah. ada rezeki disini. terima kasih banyak shera :D

PinkUmmi said...

Alhamdullillah de rezeki PU kat sini..
Akak dh anta details yer

♥Princess Delliza♥ said...

alhamdulillah.. :) tq dear

Ibu Lala said...

bestnye. tahniah kepada pemenang.

SyUhAdA said...

thniah..

EiJa ZaQuaN said...

Alhamdullillah..masih ada rezeki untuk menang GA

terima kasih shera.. :)

sweetmama dh email detail ye.. :))

Nisa' Azman said...

congrats pd winners ye..

EiJa ZaQuaN said...

shera,

sweetmama dh try sent email sekali lg..tp incase takut x sampai jgk..sweetmama bg kat sini jerk la..

nama: eija zaquan
no tel: 012-2662425 (maxis)

TQ.

nEa FleriDa / nIL said...

nil dah send email :) dpt x?