Thursday, August 25, 2011

Kontest Menang Duit Raya

** STICKY POST **
SCROLL DOWN FOR NEXT ENTRY

Nak dapat duit raya tak?
kalau nak meh ramai-ramai join Kontest Menang Duit Raya oleh Puanbee.com 
Kalau join dan tahu kontest nie dari saya jangan lupa letak ''SHERA HAIFA'' sebagai refferal.

klik banner untuk join

Di blog PuanBee.com ada jual PRODUK VCO..



Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasamamyglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up, Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ctHoney kraft

Kontest Menang Duit Raya akan tamat pada 25 ogos 2011


Refferal shera : Nanakimie


14 comments:

Unknown said...

salam...good luck ye
umi tag kamo hihihi
http://sweetumi79.blogspot.com/2011/07/giveaway-edy-still-beauty.html

Bee said...

terima kasih join , ada pertambahan sponsor kalau rajin sila update hehe

Fara said...

akak tag shera
http://farzly.blogspot.com/2011/08/kami-datang-nak-duit-raya.html
sudi2kan la yer..

ijat_asni said...

good luck untuk contest ni
nice blog too

^_____________^

Enzo Furniture 24 said...

Assalamualaikuum,,.
kunjungan perdana di tempat ini..
salam kenal ya,.

ijin follow ya,.
Thanks,.

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

jasrine2 said...

salam,

sy tag awak di sini yer

http://nonaswc.blogspot.com/2011/10/coach-shoe-give-away.html

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahahaha

ayien:) said...

joinlah GA saya
http://justayien.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-ohhaien.html

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

adieha said...

hi. jom join my giveaway contest. http://alturl.com/phha4

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Rakesh said...

Eminence Home Care Services | Home Nursing in Vijayawada provide all types of home care services like Elderly care services, Nursing services, Attender Services, Physiotherapy services, Caretaker services, Doctor visit, physiotherapist visit, medical equipment’s at your home.
Eminence Healthcare at Home | Elder Care | Nursing | Physiotherapy Services Vijayawada


Home Care Services in Vijayawada

Home Care Services in Guntur

Home Care Services in Rajahmundry

Home Care Services in Hyderabad

Home Care Services in Visakhapatnam

Home Care Services in Kakinada

Home Care Services in Tirupati

Home Care Services in Nellore

Unknown said...

MGLSarees.com - Shop Best Mangalagiri Handloom Cotton and Pattu Sarees | Dress Materials - Shop for the exclusive stylish and ethnic handloom sarees online at great price. ✯FREE SHIPPING Andhra Pradesh –Telangana (Hyderabad). Select from the best range of womens Dress Materials. Buy handloom silk and pattu sarees online, buy exclusive handloom cotton saris online, purchase handloom cotton sarees online, latest designer handloom saris, attractive prices, worldwide express shipping. MGLSarees - Mangalagiri Cotton and Pattu Sarees | Handloom Sarees | Dress Materials | Buy Mangalagiri Sarees Online at Low Prices.
Mangalagiri Sarees Online | Handloom Sarees | Mangalagiri Dress Materials
Mangalagiri Cotton Sarees Online | Mangalagiri Sarees | Mangalagiri Handloom Sarees Online
Buy Mangalagiri Sarees Online at Low Prices
Mangalagiri Pattu Sarees | Mangalagiri Pattu Sarees Online
Mangalagiri Dress Materials Online