Monday, February 28, 2011

Meraih Undi untuk pertama kali

Bukan lagi musim pilihanraya yaa.
Jangan silap faham pula
nie adalah permintaan untuk tolong 'like' gambar
Boleh tolong saya tak?

okeh sapa yang leh tolong 
1st of all like this page

then like this picture

Kerjasama yang diberikan amat saya hargai.

Terima kasih daun keladi,
lain kali 'like' lagi..


Saturday, February 19, 2011

1st GiVeAwaY!!



Nak hadiah di atas?
join GA anjuran hammieheartshoppe.

Hadiah juga diberikan untuk mereka yang hanya melawat hammieheartshoppe.
Menarik bukan.. So apa lagi rebutlah peluang ini.

GA ini akan tamat pada 28 Februari 2011

1st Giveaway sayangku Faish

klik banner untuk join

shera tag:
GA tamat pada 25 Februari 2011

Teka Makanan Giveaway

klik banner untuk join

shera nak teka:
1- Chicken Chop 
2- laksa pinang

Teka Makanan Giveaway tamat pada 18 Mac 2011

Monday, February 14, 2011

"Adieha's 1st Giveaway".

klik banner untuk join

tag:
sis nana
mra

GA contest tamat pada 28 Februari 2011

Imaza93 1st Giveaway !

klik banner untuk join

tag:
zai kulim
syuhada


GA tamat pada 13 april 2011

putree sejinjang contest

klik banner untuk join

soalan teka teki yang harus dijawab

"Ada seorang lelaki bisu ni berhajat nak tukarkan diri dia dari seorang yang bisu kepada yang boleh bercakap...jadi if lah si bisu ni dah boleh bercakapkan, korang rasa apa ayat pertama yang akan keluar dari mulut dia?? "

jawapan teka teki

Test test 1,2,3

Tamat pada 20 Februari 2011

“first GA from senangmenang.miezaniera.com”


klik banner untuk join

tag:

GA tamat pada 14 Mac 2011

TOPUP GA UNTUK FOLLOWER LISA!

banner exchage link
klik banner untuk join

GA tamat pada 1 mac 2011

Working Anniv. GA

klik banner untuk join


saya teka
Tahun ke 5 Pnstoberi keja. Saya nak FM penang,,

GA tAmat pada 16 Februari 2011

Sunday, February 13, 2011

"CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS".

klik banner untuk join


saya tag mereka..Ada berani?

Contest tamat pada 31 Mac 2011

'KEYCHAIN LUCKYDRAW 2011'.

klik banner untuk join

tag

Lucky draw tamat pada 28 Februari 2011

Friday, February 11, 2011

GA dari honey bee

klik banner untuk join

GA tamat pada 11 mac 2011

"1st GiveAway by AnnaLeeya's Family".

klik banner untuk join

GA tamat pada 12 Mac 2011

Qirah Isa 1st Giveaway

klik banner untuk join

shera tag:

GA tamat pada 21 mac 2011

Yehh dapat topup Free

Mekacih buat Sis Nadia pemilik blog Cheritaku.. Saya dah dapat topup sempena kemenangan saya meneka tarikh anniversery hari tu. Mekacih juga sebab memberi hadiah nie kepada saya even saya bagi email lambat daripada masa yang sepatutnya.Tambahan pula Sis Nadia telah membuat cabutan lain.


Mekacih banyak-banyak..

ini kemenangan ke-7 tahun 2011

Ada Rezeki, Ada Hadiah

'haswani samilan: follower giveaway'.

klik banner untuk join

shera tag:

GA tamat pada 12 Mac 2011

Edit Photo Contest by Hajar :)


klik banner untuk join


klik gambar untu tumbesaran..

shera tag:
http://suhadarazman.blogspot.com/
http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/

Contest tamat pada 31 Mac 2011

me inside out 2nd GA

klik banner untuk join

Hadiah yang ditawarkan memang menarik.

.:. 7 hadiah utama .:.

Set 1 
Tupperware Valentine Special Tumbler
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 2
Tupperware Eco Bottle
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 3
Tupperware Fruity Smoothie Collection
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 4
Tupperware Fruity Smoothie Collection
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 5
Tupperware Mug with Cover
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

Set 6
Beauti Control from Tupperware Moisturizing Body Wash
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja


Set 7
Bathing gloves
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

7 Hadiah saguhati
Koleksi gelang tangan atau rantai dari penaja

GA tamat pada 25 Februari 2011.

Beautifulgirlshop Giveaway

klik banner untuk join

shera tag:

GA tamat pada 4 april 2011

LUCKY DRAW LITTLE CUTE ANIMAL 2011

klik banner untuk join

LUcky draw tamat pada 11 Mac 2011

ferrlulu Contest

klik gambar untuk join

BAPA yang aku panggil PAPA

Hadirnya aku ke dunia ini dengan bantuan papa..
Hadirnya aku ke dunia ini mengembirakan papa.

Papa..
Semenjak kecil aku dibesarkan bagai menatang minyak yang penuh,
Semenjak kecil aku diberikan kasih sayang yang tak terhingga,
Semenjak kecil aku dibelai dan dimanjai,

Papa,
Dikala aku jatuh engkau datang membantu,
Dikala aku mengalah engkau datang memberi semangat,
Dikala aku kesempitan engkau datang melepaskan,

Papa,
Semoga engkau terus berjaya mengemudi sebuah pelayaran kehidupan,
Semoga engkau terus mendapat perlindungan daripada penciptamu,
Semoga engkau terus bahagia..
LOVE papa

shera tag:

Contest tamat pada 31 Mac 2011

Kami BFF Giveaway :)

klik banner untuk join

GA tamat pada 11 Mac 2011

Contest Teka Duit Syiling

klik banner untuk join

shera teka 
RM 66

shera tag mereka yang suka join Contest!!

Contest tamat pada 13 Mac 2011

Thursday, February 10, 2011

'1st Give Away My Little Souvenir '

klik banner untuk join

tag:

GA tamat pada 9 Mac 2011
 GA tamat pada

'Jom Join!! HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY'


klik banner untuk join


a) ape hadiah yg korang akan belikan kpda parents korang time besday diorang?? (for your mum's n your dad's) (if korang punye bajet just RM200)


For my mum hadiah yang paling sesuai untuk diberikan ialah jam tangan. Yehh my mum suka simpan jam @ boleh dikatakan buat koleksi. Di samping tu adalah juga buat pakai-pakai tapi gilir-gilirlah.

For my dad pula, hadiah yang sesuai ialah t-shirt. My dad suka gaya yang santai so sesuailah bila bagi hadiah t-shirt.

b) ape hadiah yg pling special yg korang penah dpt?? sertakan pic keyh..:)


Saya dapat anak patung. Boboy namanya.Saya punya yang berwarna putih susu tu yaa, yang ada riben polkadot tu. Boboy nie my sis yg kasikan semperna bufday saya tahun 2009. 


tag:
http://jaajahatga.blogspot.com/


GA tamat pada 4 April 2011

“Kome nak Tak?”

050120111006
klik gambar untuk join

''Haku nak! Kalo korang pun nak, datang blog Mak Qaiser nih.”


“Kome nak Tak?” tamat pada 15 Februari 2011

SAYA MAHU LUCKY DRAW DARI YATIE EPISODE !


klik banner untuk join

shera tag
http://amna2amzar.blogspot.com/
http://lovecontestverymuch.blogspot.com/

Lucky draw tamat pada 13 Februari 2011

MAULIDUR RASUL GIVEAWAY


klik banner untuk join


Rasulullah SAW telah menganjurkan beberapa syariat menyambut kelahiran bayi terutama tuntutan pada hari ke-7 kelahirannya.Antara yang berikut, yang mana satukah tidak sempat/Allah tidak mentakdirkan berlaku pada hari ke-7 kelahiran putera kami, Muhammad?
(A) Memberi nama
(B) Aqiqah
(C) Bercukur
(D) Khitan/Sunat/Jawi

Shera jawab D

GA tamat pada 14 Februari 2011

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY
------------@-------------

klik gambar untuk join

GA tamat pada 28 Februari 2011

' my birthday giveaway '

klik banner untuk join

shera nak teka besday ibu ialah pada..
8 & 11 Feb

GA tamat pada 12 Februari 2011

Wednesday, February 9, 2011

Ibu Hadif Giveaway 1/2011

klik banner untk join

Pemenang dipilih melalui Cabutan Bertuah.


Hadiah :~
 Cutlery Holder


GA tamat pada 1 mac 2011

Tuesday, February 8, 2011

GIVEAWAY - jom join..

Hadiah yang pasti menarik menanti anda..

Hadiah set A ialah 2 frame dengan 2 candle stand


Hadiah B: kain 100% cotton berukuran 4.5 meter


Hadiah C: kain 100% cotton berukuran 3 meter dan 1 helai tuala cute bear..


Hadiah D: kain 100% cotton berukuran 3 meter dan sehelai tuala cute bear
Nak dapat hadiah menarik ini..meh join GA nie.. Klik sini

GA tamat pada 11 Februari 2011

KONTES AKU N DYE !!

klik banner untuk join

Boboy!! Nie lah anak patung kesayangan saya. My sis bagi masa bufday tahun 2009. Time tu umo berapa biarkah rahsia ya. Malu lak besar-besar main bear lagi..hehe..Boboy ada kat umah sekarang, saya ada kat hostel. So, bila balik umah je baru leh peluk Boboy.. Windu Boboy lah.. Bila peluk Boboy tido pun lena..
=)

saya agk tuan belog nak bagi topup kot. Hah saya suka topup pree nie..hehehe..

nak tag:

kONTEST tamat pada 3 mac 2011

spread the love ♥ :)

klik banner untuk join

GA tamat pada 14 mac 2011

LUCKY FOLLOWER GA by MAMAQARI

Create your own banner at mybannermaker.com!
klik banner untuk join

GA tamat pada 25 FEBRUARI 2011

Monday, February 7, 2011

Giveaway dari Kuching Sarawak

Klik gambar untuk join

GA tamat pada 11 Februari 2011

FM Dari Bukit Gambang Water Park!!

Klik banner untuk join

Tamat pada 12 Februari 2011

'Saya nak first Give away from De'din '

hadiah

1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5


Gambar contoh..
Nak join GA pun klik gambar diatas ya..

 penaja hadiah utama,,

STRAWBEARU 

tag:

GA tamat pada 28 Februari 2011

Ole-ole Bali Giveaway 2011

Klik banner untuk join

GA tamat pada 28 Februari 2011

''Contest GA forever in pink''

Klik banner untuk join

Okehh..Pink x?
Xpink..Xpe nk msuk contest gak..
=)

Contest tamat pada 25 mAc 2011

GA pertama PondokKecilku

Klik banner untuk join

Hadiah yang sangat menarik.
salah satu daripadanya ialah 
KAFTAN INI

GA tamat pada 2 mac 2011