Thursday, August 25, 2011

Kontest Menang Duit Raya

** STICKY POST **
SCROLL DOWN FOR NEXT ENTRY

Nak dapat duit raya tak?
kalau nak meh ramai-ramai join Kontest Menang Duit Raya oleh Puanbee.com 
Kalau join dan tahu kontest nie dari saya jangan lupa letak ''SHERA HAIFA'' sebagai refferal.

klik banner untuk join

Di blog PuanBee.com ada jual PRODUK VCO..



Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasamamyglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up, Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi , juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ctHoney kraft

Kontest Menang Duit Raya akan tamat pada 25 ogos 2011


Refferal shera : Nanakimie


12 comments:

...sWeeT uMi... said...

salam...good luck ye
umi tag kamo hihihi
http://sweetumi79.blogspot.com/2011/07/giveaway-edy-still-beauty.html

Puanbee2 said...

terima kasih join , ada pertambahan sponsor kalau rajin sila update hehe

Fara said...

akak tag shera
http://farzly.blogspot.com/2011/08/kami-datang-nak-duit-raya.html
sudi2kan la yer..

ijat_asni said...

good luck untuk contest ni
nice blog too

^_____________^

Cikal Ananda said...

Assalamualaikuum,,.
kunjungan perdana di tempat ini..
salam kenal ya,.

ijin follow ya,.
Thanks,.

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

butique4u said...

salam,

sy tag awak di sini yer

http://nonaswc.blogspot.com/2011/10/coach-shoe-give-away.html

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahahaha

ayien:) said...

joinlah GA saya
http://justayien.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-ohhaien.html

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

adieha said...

hi. jom join my giveaway contest. http://alturl.com/phha4

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)