Friday, December 31, 2010

Blog Teman Udah Setahun GA


Untuk join,,klik sini

Buat sis Nini..Tahniah shera ucapkan sebab dah setahun blog sis bertahan di dunia online nie. Harapan moga sis terus berjaya dengan dunia blog ini. Mana tau Nuffnang kasi lebih ke nanti. Share lah..Hehe =)

nak tag :

Sapa yang join GA nie jangan lupa taruk nama shera as a refferal okeh..

Refferal shera ialah : sis nini sndiri..

GA tamat pada 31 Disember 2010

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"


untuk join..klik sini

shera tag :

GA tamat pada 14 Januari 2011

Thursday, December 30, 2010

GIVEAWAY NUR SHOP.


untuk join..klik sini

shera tag 

Bagi sesiapa yang tahu GA nie dari blog shera jangan lupa paparkan shera as a refferal k..

GA tamat pada 30 Januari 2011

MIAKIDIDDLES Year End Giveaway


untuk join..klik sini

Kategori A :
21 bungkus storage bag EBM

Kategori B:
 Yang paling best bila mana Damia jadi anak Jepun yang sesat. Dengan baju yang tak nampak lengan, dengan rambut yang curly dan muka yang nampak iras Jepun memang comel & sweet je. 

shera follower yang ke 111..Nice number bukan..sama dengan tarikh tamat GA

GA tamat pada 11 Januari 2011

“CONTEST INSAN KESAYANGANKU”


untuk join.klik sini


Saya sayang mereka. Kenapa? Sebab mereka adalah darah daging saya. Kami umpama 'air dicincang yang tak akan putus'. Sehebat mana pergaduhan antara kami pasti akan selesai..
LUV MY SIBLING SO MUCH 

shera tag:

Contest tamat pada 31 Januari 2011

Contest: Siapa Awang Hafiz?


untuk join..klik sini

1. Apakah warna kegemaran Awang Hafiz
a) Hijau
b) Biru
c) Merah

2. Apakah sukan kegemaran Awang Hafiz
a) Mendaki gunung
b) Bola sepak
c) Squash

3. Apakah makanan kegemaran Awang Hafiz
a) Lemang
b) Roti Jala
c) Ayam Penyet

4. Apakah minuman kegemaran Awang Hafiz
a) Milo Ais
b) Susu
c) Air mineral

yang berwarna merah, itulah jawapan shera..

Contest tamat pada 31 Disember 2010

ApenIdariana Anniversary GIVEAWAY


untuk join..klik sini

GA tamat pada 8 Januari 2011

1'st CONTEST .. 200 days ANNIVERSARY :)


untuk join..klik sini

shera teka:
10 June
11 June 
12 June

shera tag:

Contest tamat pada 27 Januari 2011

KAMI BERBAJU KURUNG, KAMI TETAP OTAI



untuk join..klik sini


Saya dan mereka sentiasa bersama-sama walau kemana sahaja kami berada. Kami diibaratkan bagai isi dan kuku. Nie kami sempat posing before balik dari rumah orang kahwin. Balik naik apa? Naik moto lah. Tu moto kat sebelah..Kami kan Otai!!!

shera nak tag:
http://nadiahshafiqah.blogspot.com/
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/
http://qma-aqmar.blogspot.com/

Kamu otai x??

Contest tamat pada 27 Januari 2011

"First GiveAway TOPUP by Far"


untuk join..klik sini

shera tag:

GA tamat pada 20.02.2011 tepat pukul 7.50 pagi.

Suprise....New Year Souvenir..


Itu dye,.Keyphochee nak bagi souveniar nie sempena NEW YEAR 2011..
Tapi apa kat dalam..

Tadaaa..

Cantik kan.
Sapa nak boleh lah join..
untuk join..klik sini

shera tag niezzareena, fatin dan lynn..

Sempena tahun baru nie shera nak wish Keyphochee moga tahun baru bakal memberi seribu kebahagian dan erti dalam kehidupan Keyphochee ..

Tarikh tamat seminggu selepas new year @ 9 Januari 2011

Wednesday, December 29, 2010

tEcik Craft's Giveaway


untuk join..klik sini

Sesiapa yang suka barang-barang yang tecik2 leh lah join..

GA tamat pada 29 Januari 2011

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

 Saya telah jadi follower ke  434 .. Nice number
saya tau dari : Sis Nana
kalau korang join
jgn lupe taruk nama shera as a referral ya..

 Adiah nye sangat-sangat menarik. 


HADIAH YANG BAKAL MENANTI ANDA:
http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg
 http://3.bp.blogspot.com/_KGfnsEwhomk/Sfa_L3bHSoI/AAAAAAAAAWA/mmtYyl31x0c/s400/MalaysiaPNew-1Ringgit-(2000)_f.jpg

Rugi tak join mana tau rezeki korang.. Tapi jangan lupa letak nama shera as a referral ya..

Contest Gambar Menarik 2010


untuk join,klik sini


okeh gambar nie ialah gambar kami adik beradik.
LOVE my sibling..That Y gambar nie menarik perhatian shera..

nak tag elly, izyan, yuyu

Huhhh cepat2 contest dah nak tamat jam 1.30a.m.
Nie pun tuan blog lanjutkan contest..

Saya Nak Shawl Ini!!!


untuk join..klik sini

shera tag syu, ibu damia, sis ekin

Teka nama-nama anak dan umur

Auni Zara
1 tahun 9 bulan 23 hari

Aniq Zaquan
8 bulan 17 hari

Contest tamat pada 31 March 2011 @ 300 penyertaan

1st Lucky Draw by Misz Nana :)


untuk join..klik sini

nak tag sis alya.

Lucky Draw tamat pada 1 Januari 2011

living cabin giveaway from [-suziey-] dot com


untuk join..klik sini

GA tamat pada 11 Januari 2011

"LUCKY LINKER BY AMIEY LEE"

200 blogger terawal tglkan link dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss

hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYA LINK/LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh

Mudah bukan..nak join..

"LUCKY LINKER BY AMIEY LEE" berlangsung hingga 31 Januari 2011..

Saya punya pen itu!!


untuk dapatkan pen itu.klik sini

Teka umur sis ekin pada 31 Disember 2010 ialah 28 tahun..

Peluang untuk dapatkan pen itu adalah sehingga 11 Januari 2011..

Tuesday, December 28, 2010

sakinhani giveaway


untuk join..klik sini

tag :
sis nana
zai kulim
sis ifa

GA tamat pada 15 Januari 2011

Monday, December 27, 2010

CONTEST : DI MANA SAHABAT BAIK ANDA?

Akhirnya sempat gak shera join contest DI MANA SAHABAT BAIK ANDA?
Terima kasih buat pemilik contest nie sebab ada jemput shera join contest nie,,

untuk join.,.klik sini

Okehh sahabat baik shera ada di sini..


Kami kenal hampir 3 tahun. Gambar nie di ambil semasa minggu belajar bagi menghilangkan tension sebab banyak belajar.hehe Pada rancangan awal kami nak berbasikal sebenarnya. Tapi disebabkan basikal dah habis kami ambil keputusan untuk jalan-jalan ke tasik.  Kami satu geng punya kepala yang memang gler-gler. Siapa yang terkene dengan geng kami harap maap lah..Pe2 pun moga hubungan ini berterusan.. Ada satu sem lagi untuk kami bersama. Lepas nie ada yang grad dulu dan yang selebihnya meneruskan sisa-sisa terakhir mereka.


Contest tamat pada 1 Januari 2011

"Peraduan Kira Duit Syiling"


untuk join..klik sini

RM 18.74

shera nak tag Lynn, azwan & izyanti..

Contest tamat pada 31 Januari 2011

1ST GIVEAWAY LIL SWEET BOX


untuk join..klik sini

GA..GA..GA..Sesiapa yang minat join GA..
Sis syida ada GA. Jom sertai beramai2..

GA tamat pada 10 Januari 2011

"GA CUTE2 COLLECTION''


untuk join..klik sini

Ingin mendapatkan barang-barang yang Cute & Comel? Boleh lah jenguk-jenguk ke Cute2 Colection. Disini ada menawarkan apa yang anda impikan kerana pemiliknya yang CuteComel Cun pasti tidak akan menghampakan setiap permintaan dari pelanggan-pelanggannya yang juga CuteComel Cun.

GA akan tamat pada 31 Januari 2011 sempena hari jadi penganjur.


Sunday, December 26, 2010

GIVEAWAY 3 SUFFAH BEAUTY SHOP .


untuk join..klik sini

GA tamat pada 15 Januari 2011

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"


untuk join..klik sini

Hadiah-hadiah menarik menanti yang bertuah..

tag:
Keyna

GA ''serba satu'' tamat pada 1 Januari 2011

GA CoretanMaya 2010


untuk join..klik sini

tag:
cik mas

GA tamat pada 26 Januari 2011

Friday, December 24, 2010

OFF..

Okeh hari nie Shera OFF dari GA @ Contest @ Lucky Draw.
Siapa yang menunggu shera update GA @ Contest @ Lucky Draw harap maaf ya. (tapi ada ke orang cari GA @ Contest @ Lucky Draw kat blog shera nie?)
nak join GA @ Contest @ Lucky Draw sila lah terjah blog2 ini...


kerana banyak GA @ Contest @ Lucky Draw yang disertai.
Shera OFF untuk bercuti bersama keluarga..

Kepada yang turut bercuti..
''SELAMAT BERCUTI BERSAMA KELUARGA''

CONTEST ENTRY MENARiK DARI YUYU


Untuk join..klik sini

 Cik yuyu nak bahagikan duit RM 50 yang dijumpai bersama kita. Siapa bertuah?

tag:
semua yang suka join GA..

GA tamat pada 31 Disember 2010..

' Contest teka bilangan guli Cik Fafa'


untuk join.klik sini

Shera teka 101 bilangan guli Cik fafa..

tag:
Izyanti
cik mas
keyna
mra

contest tamat pada 26 Disember 2010

'Lucky Blogger Contest by Hahazirah'


untuk join,,klik sini

shera nak tag cherita, sari  & keyna

Contest nie akan tamat maybe lagi seminggu dari tarikh di lancarkan iaitu pada 24 Disember 2010

"Lin Azlina 2nd GA Riang Ria"


untuk join..klik sini

GA nie base on lucky draw,,Kiranya sapa bertuah dye dapat lah..
Nie GA last sis Lin Azlina untuk tahun 2010..
Lebih kurang macam GA penutup tahun 2010 gitu..

GA nie akan tamat pada 29 Disember 2010

"Food Craving Giveaway by Mommalydzar"


untuk join..klik sini

Ada 1 soalan yang mana perlu di teka..

Apakah jenis makanan yg sedang bermain-main diminda dan tekak Mommalydzar sekarang? 

PIZZA KOT..

GA nie myb tamat pada 25 DISEMEBER 2010..

SAYA NK KENA TAMPO


untuk join..klik sini
Cepat2x!!! Sapa cepat dye kene tampo..haha

shera nak teka point bonuslink yg Aida ada sebanyak 565

nak tag:
Keyna
cik mas..
Viewer n3 nie..



Thursday, December 23, 2010

Contest Teka Handphone Aesya

Photobucket
untuk join..klik sini

Shera xtau handphone jenis apa..Tapi nak cuba

model :
''Express Music 5610i''

NAK TAG:
cik mas
aisyah

Contest tamat pada 26 Disember 2010

“iphone 4 ke Blackberry Torch”


untuk join..klik sini

''Iphone 4''

Terbuka sehingga 22 Januari 2011

cabutan bertuah sempena anniversary ke-5


Untuk join..klik sini

Penyertaan terbuka sehingga 28 Januari 2011

Wednesday, December 22, 2010

.: GA HAPPY 1st ANNIVERSARY CIK FIRUS BLOG :.


''Happy Anniversary to Cik Firus Blog''

untuk join..klik sini

nak tag:

GA tamat pada 5 Januari 2011

" 1st GiveAway From Keyna Chan "


untuk join..klik sini

GA tamat pada 31 Januari 2011..

Contest ..teka kasutku


untuk join,,klik sini

Jadi Shera nak teka :

1.  size kasut tu
saiz 6

2. cap apa agaknya kasut tu
Rorine

3.  agak2..berape harganye
RM 59.90

Contest tamat pada 31 Disember 2010.

Giveaway


Kali nie ada GA dari sis Artika.
Pada awalnya GA nie dah tamat tapi disebabkan mendapat sambutan yang luar biasa sis Artika telah melanjutkan GA nie sehingga ke angka 80 follower. Pada awalnya hanya 50 orang sahaja.

Terima kasih yaa sis Artika kerana melanjutkan GA nie. Berpeluang juga shera nak join. Mana tau ada rezeki shera dapat lah set kerongsang + gelang itu.

Bagi yang berminat dan ingin juga turut serta boleh klik sini.
Tapi pastikan anda adalah follower sis Artika sebelum atau pada angka 80.

GA ini akan tamat pada follower yang ke 80

Cabutan Bertuah


''mungkin anda yang bertuah''
untuk join.. klik sini

Ini adalah anjuran dari http://myshopbello.blogspot.com/

Tarikh tutup pada 31 Disember 2010

Anniversary GA


 untuk join..klik sini

shera teka Annieversary tahun nie ialah yang ke 16..

GA tamat pada 30 Disember 2010

anniversarry GA


untuk join..klik sini

nak tag:
sis ifa
sis izza

GA tamat pada 26 Disember 2010

Saya Mau GA dari Miss Librarian


untuk join..klik sini

tag : 
Mra
ezzat

GA tamat pada 10 Januari 2011

Tuesday, December 21, 2010

Contest 'Jom Cari Nama Adik Baby'


Nak join...klik sini

Kali nie shera nak join contest cari nama adik baby. Shera bukan pakar sangat dalam memberi nama untuk baby, sebab adik shera dulu pun mama dan papa yang bagi, tapi shera nak cuba nasib mana tau nama shera bagi nie menarik perhatian amelia. amelia buat GA nie pun untuk pencarian nama yang sesuai untuk adik baby yang baru.

Tapi ada syarat untuk bagi nama adik baby nie..

syaratnya:

.untuk  GIRL perlu ada 'ANIES' &untuk BOY perlu ada'AYRELL 'dibahagian AWAL nama..  

Jadi nama yang shera nak request ialah

Girl : Anies Qistina Alisha
(Qistina Alisha ~ keadilan, jujur dan yang dilindungi Allah)

Boy : Ayrell Rayyan Zikry
(Rayyan Zikry ~ kepuasan, pintu syurga untuk orang yang berpuasa & ingatanku, kenanganku)

Contest akan tamat pada 11 Januari 2011..

:::Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen:::


Untuk join..klik sini

GA tamat pada 31 Januari 2011

Sihat Ceria GIVEAWAY!!!


Untuk join..klik sini

Hadiah yang sangat menarik iaitu Botol Air Herbalife (2 Liter) yang
bernilai RM 37.00 (include postage).. Jom sertai..


GA tamat pada 08 Januari 2011