Friday, November 19, 2010

''Anniversary Giveaway''



Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..
(ieyza dan Tiefazatie)

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..
5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan :


Hadiah utama : Size P2-M

Hadiah Kedua : Size P2-M


Cepattt.. ada seminggu je.. tarikh tutup 26 Nov okey..11.59PM

Buat Kak Ana :

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan. Semoga hubungan bertambah kasih sayang dan berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin..

Berminat untuk join?

5 comments:

ieyza said...

ok dear...nnt akk wat yerr....promise

shera haifa said...

okehh..chayok2x..

ieyza said...

salam dear...
akk dah wat yerrr
hehehe...
wish us best of luck

shera haifa said...

okeh,,gud luck tuk akak gak ehh,,

Ana Suzana said...

thanks tau sbb join.. ^__^