Sunday, July 31, 2011

GA D'QISTEE BEAUTY & RAYA AIDILFITRI

GA ringkas ini sempena Pembukaan Kedai Online Produk Kecantikan D'QISTEE BEAUTY.. STOKIS CIKGU CT cawangan KUALA LUMPUR n KLANG..


Antara HADIAH tuk kawan2 yg btuah spt berikut...;

Syarat-syarat penyertaan

1. Terbuka kepada smua bloger d Malaysia

2. Jadi FOLLOWER d blog kedai CIKGU CT
http://dqistee-eshoppe.blogspot.com/

3. COPY n PASTE GA D'QISTEE BEAUTY & RAYA AIDILFITRI d blog anda...

4. Tinggalkan jejak d COMMENT (link blog, num phone or email)..tuk senang d hubungi..;)

PEMENANG yg BERTUAH akan d umumkan pada MALAM RAYA AIDILFITRI...;) ;)


Friday, July 29, 2011

Weekly Giveaway Trend Micro MY

jom join giveaway lagi . Anda berpeluang menang Ipod Shuffle.


klik banner untuk join  atau jengok SINI (klik) .

giveaway ni akan tamat 27 Julai oke .


GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

Kechik Itu Comel
klik banner untuk join

Hadiah menarik menanti anda.


hadiah pertama



hadiah kedua

Jadi apa lagi klik aje banner tu.

tarikh tutup : 14 Ogos 2011 jam 11.59 malam

Nea Flerida nak bagi hadiah!!

♣ bunga-bunga kehidupan ♣
klik header untuk join

Giveaway ini berlangsung pada 29hb July - 30 Ogos. :)

Thursday, July 28, 2011

Saya nak hadiah raya ~ giveaway

klik banner untuk join

Due date: 30/8/2011

<<<<<<<< Jom terokai Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<< Whooomm.. Drift bersama Proton Inspira >>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<< naik Vios pula >>>>>>>>>>>>

Tuesday, July 26, 2011

Ada rezeki lagi..

Alhamdullilah andai itu adalah buat kita macam mana sekali pun pasti kita akan dapat. Andai ianya hilang sekalipun andai Yang Maha Esa mengingingkan kita masih lagi sebagai tuannya pasti ianya akan ditemui kembali oleh kita. SubhanAllah.

Dan kerana itu yang Allah mahu berikan Random macam mana sekali pun, cabut pakai manual pasti akan sangkut. Owhh syukurnya.

Kerana itu no 55 telah tersangkut dan sekali gus layak untuk menerima FM. 



Apa yang aku tahu ada 19 orang lagi pemenang bersama aku. Jom semak sapa yang turut menang Keputusan Give Away Fridge Magnet.

Berapa sekalipun kalau dah bakal menjadi milik kita pasti akan menang lagi. Kali nie menang Diari Comel Saya First Give Away. Ada 9 orang lagi pemenang bersama aku. Untuk yang nie leh semak nama sini Keputusan Diari Comel Saya First Give Away. Siap ada vidoe lagi sewaktu sesi cabut undi. Class gitu.

=)


''Contest Blog Superd Awesome''

klik banner untuk join

tarikh tutup 12 August 2011

tag:


CONTEST ATAS CONTEST STILL ALIVE & SKY8MEN

klik banner untuk join

cadangan tajuk :

1- Contest kunyah dan kasi lumat
( tengok gigi sapa yang lagi power kunyah makanan kasi lumat dengan cepat. Nanti kene sertakan gambar senyum nampak gigi )

2- Contest lapar bebeno
( Bila dah puasa, pasti time berbuka tu saat-saat yang di tunggu. Jadi kita tengok sapa yang lapar sangat-sangat )

tarikh tamat 25 Ogos 2011

tag:

2nd GA Pearl bY mOoN

klik banner untuk join

Shera join GA nie sebab yang utama adalah sebab nak menang. Tapi kalau tak menang pun tak mengapa. Maknanya tak ada rezeki. Lagi untuk mengisi masa lapang. Aaishh banyak bebeno masa lapang.


GA berakhir pada 17 Ogos 2011

tag:


**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana

klik banner untuk join

Tarikh tutup : 15/08/2011


GIVEAWAY : WIRDA WARDA

klik banner untuk join

Hadiah menarik menanti anda iaitu

Grand Prize


Tarikh tutup 25 Ogos 2011

tag:


SECOND GIVEAWAY HAJAR AZMAN .

klik banner untuk join

Tarikh tutup giveaway ni 21 Ogos 2011

tag:


JJC GIVEAWAY :)

JJC
klik header untuk join

JJC GIVEAWAY tamat pada 17 Ogos 2011

Monday, July 25, 2011

Vote ''I love My BFF & Ada Surprise buat Anda ''

Hari nie aku nak minta jasa baik kawan-kawan semua untuk like My pic and My BFF.

Cara-cara untuk vote:

1 : Like Contest I Love My Bff


2 : Like gambar aku n my BFF
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=228123687199195&set=a.228123540532543.70126.228122950532602&type=1&theater

3 : Tinggalkan id FB dan email d entry nie. Cabutan untuk surprise akan dilakukan secara manual.

Kepada yang sudi meng'Vote' terima kasih. Vote bermula dari sekarang hingga hujung bulan 7.


p/s ~ even aku kalah pun untuk contest nie akan tetap ada surprise untuk yang sudi meng'vote'. Jadi ramai-ramai lah join..


**************************************************************************


Peserta
1-  Myra Jay
2- Cik Bunga
3- misse nadh
4-  EiZaRaZiErYa
5-  aNiM
6- fieda
7- meoww cat
8- ayesha ramlee
9- Joel Leslie
10- Cute Mum
11-  IntaNBerliaN
12- Jaa
13- Nisa Azman
14- Cik Bunny
15- Misz Lovely
16- Zai Kulim
17- Izan Cute
18- Ina Sepi
19- Ina Hasan
20- Ita
21- Mas
22- Juniza
23- Ogy
24- Sarah
25- Tiefazatie
26- Aqishah
27- Taufiq Idris
28- Asiah Najiah
29- Fara
30- Sofiah
31- Nana
32- Cik Rose Cute
33- Azatie
34- Syakila
35- Zalina
36- Fiqra








Saturday, July 23, 2011

SHE'S NO YOU: GIVEAWAY :)

she\
klik header untuk join

Bagi Shera blog  simple. Widget pula tak adalah tak tersusun. Semuanya kemas. Loading nak masuk blog  pun tak lama.



tarikh tutup: 8/8/2011

aku dan baju kurung

klik banner untuk join




Okeh gambar nie aku rasa gambar aku berbaju kurung yang paling cun. Nak tahu mengapa? Sebabnya aku merasakan ada seri pada wajah aku dengan memakai baju kurung nie. Mungkin kerana aku dalam rombongan lelaki ke rumah Isterinya. Hehe. Boleh macam tu?

contest tamat 21 Ogos 

tag:


SUJI SUJI GA CONTEST~AKU DAN BAJU KURUNG

klik banner untuk join



Tarikh Tutup;
05/08/2011

tag:



DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF

banner
klik banner untuk join

Tarikh kontest : 22 july 2011 ~ 20 august 2011

tag:

hadiah menarik menanti. Nak tahu join laa.



Friday, July 22, 2011

'cik nd 1st giveaway'

Jom join GA pertama Cik nd
klik banner untuk join

 'cik nd 1st giveaway' akan berlangsung sehingga 30/7/2011 .

Giveaway di FB


jOM JOIN Giveaway di FB anjuran 

klik banner untuk join



Caranya memang mudah.

CARI dan CLICK!

Pemilihannya akan dipilih secara rawak.
Kiranya, macam cabutan bertuah lah ni.

GA FB dibuat untuk memperkenalkan Page Tupperware with Love dah ada dalam FB.

Hadiahnya dah tentulah barangan Tupperware.

Bukan Tipuware tau..

;-p

So, pakat ramai-ramai...hebahkan pada kawan semua.

Tarikh akhir: 1 Ramadan 1432.

1 August 2011.

Senang giler.
Giler kentang.
Hahahaha.

Thursday, July 21, 2011

'FIRST GIVEAWAY BY IDA'S CREATIVE CRAFT'.

klik banner untuk join

GA ini berakhir pada Hari Kemerdekaan kul 11.59 tgh mlm

tag: